Civil Információs Centrum – képzési napok 2013. II. félév

Hírek

Az Európa a polgárokért első pályázati körének eredményei

Megszülettek az Európa a polgárokért program idei első pályázati körének eredményei, a program végrehajtásáért felelős EACEA (Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség) honlapján tette közzé azokat.

Adminisztrációs kötelezettségek

A Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum munkatársai az elmúlt időszakban összegyűjtötte a civil szervezeteket érintő legfontosabb adminisztrációs kötelezettségeket.

Az egyesületek jogszabályszerű működéséhez szükséges dokumentáció

Az egyesületeket minden évben beszámolási, jelentéskészítési kötelezettség terheli. Ezeknek az adminisztratív terheknek a könnyítése érdekében összegyűjtöttük azokat a dokumentumokat, amelyek az egyesületek működése során használandók. Mivel a jogszabályi előírások nem tartalmaznak szigorú előírást a formára vonatkozóan, az itt szereplő nyomtatványok alakjától el lehet térni (kivéve nyilvántartásba vételi kérelem), azonban a tartalmi elemek változtatásakor érdemes körültekintően eljárni.

Forrásteremtés tanfolyam a PAFI-tól

Legalább ennyit a forrásteremtésről címmel ingyenes e-mail tanfolyamot készített a Pályázatfigyelő Szerkesztősége.

Bács-Kiskun megyei Civil Információs Centrum (ÁROP-1.1.14-2012-2012-0003) projekt sikeres zárása

A Bács-Kiskun megyei Civil Információs Centrum 2012. július 1. napján kezdte meg működését az ÁROP-1.1.14-2012-2012-0003 projekt keretében.

Sikeresen zárult az őszi képzéssorozat

A Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum 2014. II. félévében tartott képzéssorozata véget ért.
A megyei Civil Információs Centrum képzési napokat szervezett 2014 november - december hónapjaiban. Kiskőrösön, Bácsalmáson, Kiskunmajsán, Kiskunhalason, Kiskunfélegyházán, Baján, Kalocsán, Kecskeméten, Solton és Kunszentmiklóson is vártuk a civil szervezetek vezetőit. Az eseményeken szép számmal megjelentek a civil szervezetek munkatársai, tagjai, akik a főbb szakterületek kompetens képviselőinek előadásait hallgathatták meg.

Elérhetőek a NEA Tanácsának irányelvei

Elérhetőek a NEA Tanácsának irányelvei a 2015-ös költségvetési évhez kapcsolódó pályázati kiírásokhoz kapcsolódóan.

Információs- és képzési napok

Tisztelettel meghívjuk Önt a Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum 2014. II. félévében megrendezésre kerülő ingyenes információs– és képzési napjaira.

Pályázati Felhívás

A mai naptól elérhető a Kiskőrös Kulturájáért Egyesület nyílt pályázati felhívása, az Egyesület szervezésében évente megrendezésére kerülő Petőfi Kulturális Fesztivál új logójának megtervezésére. A pályázat célja a fesztivál szellemiségéhez illeszkedő, emblematikus logó kidolgozása.

Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum hírlevelei

Örömmel értesítjük a civil szervezeteket, hogy megújult a Civil Információs Centrum hírlevele, melyet ezentúl nemcsak e-mailben küldünk meg az Önök részére, hanem a honlapunkról is letölthetővé vált.
előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | következő