Valamennyi civil szervezeti képviselőt szeretettel várunk a Bács-Kiskun megyei Civil konferencánkon és az azt követő állófogadásra 2022.03.31-én csütörtökön 13:00 órára Kiskőrösre a Petőfi Sándor Művelődési Központba.

 

A konferencia célja a megyei civil szervezetek közötti kapcsolatok erősítése mellett, olyan információk átadása, megvitatása, amelyek vélhetően a civil szervezetek működését a jövőben elősegíti.

 

Program:

 

13:00 Dr. Tóth Máté energiajogász előadást tart energiapolitika témában az Európai Unió és Magyarország között megköttetett Zöld megállapodásról, valamint - mivel jelenleg nem mehetünk el szó nélkül mellette - az orosz-ukrán "konfliktus" milyen hatással van, vagy lehet erre a megállapodásra? Mit jelent a karbonsemlegesség? Miért fontos ennek mihamarabbi elérése? Bennünket civil szervezeteket érinthet e az energiaellátás átalakulása? Ezekre a kérdésekre keressük a választ az előadás keretében.

 

14:00 Molnár Elvira jogi szakokleveles kultúraszervező menedzser a civil szervezetek jogszabályok által kötelezően vezetendő dokumentumok bemutatásáról, azok vezetéséről, naprakész nyilvántartások frissítéséről, mintadokumentumok bemutatásával egybekötött előadást tart. Az előadás keretében a legfontosabb dokumentumok bemutatásra kerülnek, amelyeket a hatóságok is ellenőrizhetnek a civil szervezeteknél.

 

15:00 Kávészünet

 

15:20 Katusné Dávid Edit a Kunság-Média Nonprofit Kft ügyvezetője tart előadást a civil szervezetek kommunkációs lehetőségeiről. Górcső alá vesszük közösen, hogy milyen kommunikációs csatornákon érdemes programjainkat népszerűsíteni, hogyan szólítsunk meg fiatalokat, önkénteseket, leendő tagokat.

 

17:00 Állófogadás

 

A konferencián és az állófogadáson a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni telefonon a 78/415-165 telefonszámon, vagy a civilbacs@gmail.com e-mail címen, vagy az alábbi linken keresztül lehet: 

JELENTKEZÉS