FELHÍVÁS

 " AZ ÉV BÁCS-KISKUN MEGYEI CIVIL SZERVEZETE "

  1. CIVIL DÍJ PÁLYÁZAT

 

A Bács-Kiskun Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ felhívást tesz közzé a megye civil szervezetei felé azzal a céllal, hogy megyei szinten elismerésre kerüljenek az a civil szervezetek akik saját közösségük céljainak megvalósulását biztosítják, segítik, támogatják.

Azok a civil szervezetek, akik kezdeményezéseikről a csatolt űrlapot kitöltve pályázatukat megküldik, elismerésben részesülnek. A pályázatokat a Civil Központ gyűjti és bírálja el. A bírálatok  alapján a civil szervezetek elismerő oklevelet vehetnek át, az első három civil szervezet ezen felül egyenként 50.000,-Ft értékű ajándékutalványban részesül. 

A pályázati űrlap ide kattintva érhető el! vagy a civilbacs@gmail.com e-mail címen keresztül kérhető el, amennyiben probléma áll fenn a letöltés során.

A kitöltött pályázati űrlapokat elektronikus és papír alapú formában is vissza lehet küldeni a Bács-Kiskun Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címére. Elektronikusan  a civilbacs@gmail.com e-mail címre, postai úton pedig: Főnix Kulturális és Ifjúsági Egyesület 6200 Kiskőrös, Klapka Gy. u. 79. címre.

A pályázati űrlapok jelen felhívás mellékleteként kiküldésre kerülnek a civil szervezetek felé.

A pályázati űrlapok beküldésének határideje: 2022. szeptember 8. csütörtök 18:00 óra-perc

A díjátadó ünnepség időpontja 2022. szeptember 17. szombat, a díjátadóra Soltvadkerten a Bács-Kiskun megyei Civil Korzó eseményen kerül sor. Az ünnepség pontos időpontjáról és helyszínéről értesítést küldünk a pályázatot benyújtó civil szervezeteknek.

Kérjük a Tisztelt Szervezeti Vezetőket, hogy a széles nyilvánosság előtti megbecsülésünk elismeréseképp a díjazási kezdeményezésünk sikerességének érdekében éljenek a lehetőséggel. 

Amennyiben a pályázattal kapcsolatosan kérdése lenne, kérjük keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

Kiskőrösi iroda:

78/415-165

20/292-9414

civilbacs@gmail.com

Kecskeméti iroda:

76/777-517

civil.kecskemet@gmail.com

Tisztelettel:

Bács-Kiskun Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ vezetése és munkatársai

 

Az Év adományozója díj ajánlási felhívása itt érhető el!