Tisztelt Civil Szervezet!

2021. június 1-től a 289/2021, (V.31) Kormányrendelet hatálya, amely rendelkezései ismét biztosítják a közgyűlés, küldött gyűlés, elnökségi ülés, felügyelő bizottsági ülés személyes megtartására is.

Továbbra is érvényesen marad az elektronikus hírközlő eszköz segítségével a megtartott ülések lebonyolítása önmagától független, hogy a létesítő okirat engedi e, de az ismétlődő lehetőségek kínálják a személyes ülések megtartására is.

A 289/2021, (V.31) Kormányrendelet kimondja, hogy a veszélyhelyzet ideje alatt meghozott egyszemélyes döntésekről és a veszélyhelyzet ideje alatt megszűnt tisztségviselői mandátumok alapján összehangolt közgyűlési határidők legkevesebb 2021. október 15. Tehát legkisebb nagyobb ez év október 15. napjáig szükséges megtartani ilyen módon a tisztújító közgyűléseket. A döntéshozó szerv által saját hatáskörben meghozott döntésekről október 15-ig szükséges tájékoztatni a közgyűlést, amely napirendjére kell tűzni a veszélyhelyzet ideje alatt meghozott intézkedéseket, határozatokat!

A további kérdése a szabályok betartásához, a dokumentumok elkészítéséhez forduljon hozzánk bizalommal!

Tisztelettel:

Bács-Kiskun Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ
civilbacs@gmail.com
78 / 415-165
76 / 777-517
Hírlevélre való feliratkozás: