Szavazz Te is a neked szimpatikusabb civil szervezet programjára!

A Tesco áruházak újra meghirdették az

„Ön választ, mi segítünk”

pályázatukat.

Minden Tesco áruházban, vásárlás alkalmával a pénztárnál egy zsetont kapunk, amivel, a számunkra szimpatikus szervezet programjára szavazhatunk.

Nekünk csak egy perc, de nekik nagy segítség!

Bemutatjuk a Bács-Kiskun Megye, pályázó szervezeteinek projektjeit:

 

 

 

Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesülete-Kecskemét

Miért támogassa egyesületünket? Célkitűzéseink:

Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk szemléletformáló programok szervezésére mindazon érdeklődők számára, akik bepillantást szeretnének nyerni a látássérültek mindennapi életébe.
A szemléletformáló tréningekkel igyekszünk ezen a helyzeten változtatni, a szélesebb körű társadalmi elfogadás érdekében.
A program során olyan résztvevőket hívunk meg egy láthatatlan vacsorára, akik munkájuk során többször találkoznak látássérült betegekkel, utasokkal, ügyfelekkel, illetve a sajtón keresztül felhívhatják a tágabb közösség figyelmét a fogyatékossággal élők mindennapjaira.
A láthatatlan vacsorán részt vesznek egészségügyi dolgozók, a közlekedési vállalat munkatársai, a kecskeméti önkormányzat alkalmazottai, valamint a sajtó képviselői.
A program résztvevői megtapasztalhatják, milyen érzés sötétben, bekötött szemmel látás nélkül elfogyasztani egy vacsorát, milyen érzés így kommunikálni egymással.
Ha Önöknek is fontos, hogy Egyesületünk a Tesco Zrt.-vel karöltve minél szélesebb nyilvánosságot teremtsen a vakok és gyengén látók ügyének, úgy kérjük, zsetonjaikkal támogassanak minket a Kecskeméti, és Kiskunfélegyházi Tesco áruházakban!

                                                                          

 Octopus Egyesület- Kalocsa

Egyesületünk részt vesz az "Ön választ mi segítünk" akcióban a kalocsai és kiskőrösi Tesco áruházakban.

Akik ismernek minket azok tudják ( akik nem azok pedig most meg fogják) , hogy mi szeretünk egy kicsit másmilyen programokat szervezni.

Amire most kérjük , hogy szavazzatok az egy színes programokkal tarkított grillverseny Kalocsa szívében az Érsekkertben.

Azt szeretnénk, hogy ez az esemény mindenki számára elérhető és élvezhető legyen. Tehát bárki jelentkezhet majd csapatával. Viszont aki nem szeretne sütögetni azt is várjuk szeretettel, sőt.

Kérünk mindenkit ,hogy szavazzon ránk.

                                                                             

Ültess Fát Mozgalom Egyesület- Kiskőrös

 

A kiskőrösi Záportározó Tónál kerékpártárolók és futás előtti nyújtást segítő felemás korlát kihelyezésével szeretnénk még élhetőbbé tenni a környezete. Ezzel sok száz sportoló és pihenni vágyó igényeit elégítenénk ki, megfelelve a modern kor követelményeinek is. Támogasson közösségépítő projektet az egészséges életmód nevelés jegyében!

 

                                                                                

Bababírtok Egyesület-Baja

A Tesco " Ön választ, mi segítünk!" pályázat 2.fordulójába jutott a Bababirtok Egyesület.

Szavazataikkal kérjük támogassa a Bababirtok Egyesület 2. Bajai Sportfesztivál rendezvényét, ahol több mint 20 féle sportág megismerésére, kipróbálására lesz lehetőség. A mozgásukban korlátozott fiatalok számára is lehetőséget biztosítsunk arra, hogy megismerjék azokat a sportolási lehetőségeket, melyeket a városunkban ők is biztonsággal igénybe vehetnek. Lehetőség nyílik egészséges ételek kóstolására, dietetikus szaktanácsadásra. Az ingyenes rendezvényen játékos sportversenyek és meglepetés várja a gyerekeket!

Kérjük szavazzanak projektünkre!

 

                                                                                 

Gébics Természetvédelmi Egyesület- Baja

GEMENCRE FEL! - interaktív családi vetélkedő

Ötödik alkalommal vágtunk neki a TESCO Global Zrt. által meghirdetett Ön választ, mi segítünk! pályázatnak. Ezúttal is számítunk a vásárlók szavazó zsetonjaira 2022. július 11 - augusztus 7. közötti időszakban!

Mit szeretnénk?

- ÉLMÉNYSZERZÉST családi körben

- a VERSENYZÉS izgalmát családi körben

- a KÖZÖS FEJLŐDÉS örömét családi körben

- ÉRTÉKES együtt töltött IDŐ-t családi körben

- az ALKOTÁS örömét családi körben

...és még sorolhatnánk, mert ötletből, elképzelésből nincs hiány!

Mi már nyertünk azzal, hogy gyűjthetjük a támogató zsetonokat, de a végösszeg nagyban befolyásolja, milyen nyereményeket tudunk biztosítani a résztvevőknek, vagy hogy tudunk-e minden induló számára például egyedi logós pólót adni!

Szavazni a BAJAI áruházban tudtok a projektünkre!

                                                                                   

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér- Kecskemét

 

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér Éjszakai Forgatag elnevezésű projektje bekerült a Tesco - Ön választ, mi segítünk pályázatának szavazatgyűjtő fordulójába. 

 

Az Éjszakai Forgatag egy 2007 óta működő programsorozat a Széchenyivárosban, ahol a sport, a kultúra, és a prevenció együtt jelenik meg. Az ingyenes rendezvények résztvevői izgalmas előadásokon, sport és tánc bemutatókon vehetnek részt, ezt követően pedig csocsó, darts és asztalitenisz sportágban mérettethetik meg magukat. A havi rendszerességgel megvalósuló rendezvény fő célja, hogy ingyenes sportolási, kikapcsolódási, találkozási lehetőséget biztosítson a széchenyi városi, kecskeméti fiatalok és családjaik számára a Széchenyivárosban. 

 

A Tesco vásárlói minden vásárlást követően kapnak egy zsetont, amit az általuk választott, szimpatikusnak talált projekt számára dobhatnak be.

 

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Térre az alábbi üzletekben lehet szavazni:

  • 6000 Kecskemét, Talfája tanya 1.
  • 6000 Kecskemét, Izsáki út 12/B
  • 6100 Kiskunfélegyháza, IX. körzet tanya 8.

                                                                                     

Két Madár Műhely Egyesület- Kunbaracs

 

A projekt neve: Kunbaracsi Közösségi Kert
A Kunság helyi növényvilágát, fűszer- és gyógynövényeket bemutató mintakert a település
szívében.

A helyi közösségek környezetének megszépítésére, illetve a helyi közösségi élet
előmozdítására irányuló kezdeményezés

 

Közösségi kertünk a Homokhátság egyedülálló növényvilágát hozza karnyújtásnyira

nemcsak településünk lakói, de minden hozzánk látogató vendég számára. Épülő
kertünk egy tanösvény első állomásaként a Homokhátság alig ismert flórakincsére hívja
fel a figyelmet.
Kérjük szavazatával támogassa bemutató mintakertünk létrehozását, amely interaktív
ismeretterjesztő programok, gyógynövény feldolgozási műhelyek és közösségi piknikek

helyszínévé válhat.

Ezekben az áruházakban lehet majd szavazni :

 

Dabas 2256/15 hrsz.
Kiskunlacháza Dózsa György u. 1/a
Kunszentmiklós Rákóczi F. u. 57/a
Ráckeve Kossuth Lajos u. 98-100

                                                                                      

Kicsi Vagyok Én Alapítvány-Borota

 

A Kicsi Vagyok Én Alapítvány célja, Hogy a Borota Kicsi Vagyok Én Napköziotthonos Óvodát támogassa működésében és pedagógiai munka színvonalának növelésében.

Alapítványunk 1995 óta működik. A Tescohoz évek óta sikeresen pályázunk. Általuk és az Alapítványunk által vásároltunk a gyerekeknek ivókutat, levegőtisztítót, kialakítottunk egy érzékelő utat, Budapesten voltunk kirándulni, jelenleg egy terasztető cseréje van folyamatban.

A 11. forduló nyertes pályázatunk egy "Csendes Kuckó"-pihenő kuckó kialakítása autista és idegrendszerben sérült gyermekek számára az óvodai csoportszobában.

A kiinduló pont, hogy több beteg gyermek került óvodánkban akiknek ellátásáról gondoskodnunk kell. Nem szeretnénk őket másságuk miatt más intézményben elhelyezni. Elkötelezettek vagyunk az integráció mellett és szeretnénk a helyben született gyermekeknek megadni, hogy lakóhelyükön, normál óvodába tölthessék óvodás éveiket.

Hosszú évek pedagógiai tapasztalata, hogy ezeket a gyerekeket a állandó zaj hamarabb elfárasztja, mint egészséges társaikat. Ilyenkor nyugtalanok és heves kitöréseik vannak. 

Szeretnek félrevonulni, elbújni a saját világukba. Ehhez szeretnénk a csoport szobán belül kialakítani egy olyan kuckót ahol megpihenhetnék és mégis tudunk rájuk figyelni.

Kényelmi, pihenő eszközöket (babzsákok, szivacsok, függöny, csepphinta stb) szeretnénk majd vásárolni pénzből

 

                                                                                       

Halasi Waldorf Egyesület- Kunfehértó

 

Bizonyára ismerősen hangzik már sokuknak az "Ön választ, mi segítünk" program. Nekünk mindenképp, hiszen a tavaszi fordulót megnyertük és már készül a mezítlábas ösvény iskolában.

A Tesco- Global Zrt. 11. alkalommal tette közzé felhívását, amellyel a helyi közösségeket támogatják az áruházakban vásárlók segítségével.

A szakmai zsűri értékelésével a Halasi Waldorf Egyesület ismét bekerült a "szavazós körbe", ami azt jelenti, hogy a Tesco támogatása már a vásárlók szavazatán múlik!

Minden vásárlás (értékhatár nélkül) egy zsetont (egy szavazatot) ér.

Egyesületünk célja az őszi Gazdálkodj okosan! – Úton az önellátás felé nap megrendezése!

Terményt, magot, lekvárt, befőttet cserélne, vásárolna? Tenne egy lépést az önellátás felé, de nem tudja, hogy álljon neki?

Hiteles információk és kipróbált, tapasztalat útján megszerzett tudással rendelkező, helyi sajátosságokat ismerő előadókkal (gazdák, termelők) rendezett ismeretterjesztés (betakarítási tippek, kompótkészítés, birsalmasajt, fermentálás...) és egész napos magbörze, termény, lekvár és befőtt csere-bere egy napba sűrítve 2022. őszén.

Ez a Gazdálkodj okosan nap lényege!

Köszönjük, ha szavazatukkal a Halasi Waldorf Egyesületet támogatják!

 

Georgica Alapítvány- Jánoshalma

A "Mozogjunk! 3 - Az eszközpark és a mezítlábas ösvény bővítése az egészséges életmóddal, egészségmegőrzéssel kapcsolatos kezdeményezés elsősorban a középiskolás korosztály számára. Pályázatunk célja az ifjúkori helyes testtartás és testkép kialakítása eszközök beszerzésével és a mezítlábas ösvény bővítésével a középiskolásoknál. Ez főleg a hátrányos helyzetű gyerekeknek jelent nagy segítséget a mindennapokban, az iskola és a kollégium udvarán. A szabadtéri sportszereket szívesen használja minden korosztály. Kérjük, szavazatával támogassa programunkat és segítse a jövő generációját!
A kiskunhalasi TESCO-ban lehet ránk szavazni.