Tisztelt Érdeklődők!

 

Bizonyára közületek sokan látták már honlapunkon, facebook oldalainkon, hogy idén újra eljönnek hozzánk az autifik (bővebbet róluk itt: https://autifi.hu/), hogy saját életük történésein, tapasztalatain keresztül mások számára is hasznosítható információkat, segítséget nyújtsanak az autizmus sajátosságainak jobb megértéséhez, elfogadásához, és nem utolsósorban: az autizmussal – és az autistákkal – való együttélésből adódó esetleges konfliktushelyzetek lehetséges megoldásaihoz. 

 

De mivel tudjuk, nem mindannyitokhoz jutnak el az említett csatornákon híreink, ezúton, közvetlenül is szeretnénk meginvitálni benneteket erre a különleges eseményre. 

 

Idei találkozónkra szeptember 9-én (szombaton) délelőtt 10 órától várunk benneteket, a Katona József Könyvtár (Kecskemét, Piaristák tere 8.) földszinti Tinivilág helyiségébe, ahol először közös, interaktív beszélgetésre kerül sor az autifikkel, majd az „élőkönyvtár” programban külön-külön is beszélgethettek Egle Botonddal, Maronics Lillával és Szabó Zarinával. Nincs tabu téma, előadóinkat bármilyen, benneteket érdeklő – autizmussal összefüggő – témakörben „fellapozhatjátok”!

 

Az esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/681741040650936

 

Szervezőtársaink – az AutifI podcast csoport és a Katona József Könyvtár – nevében is szeretettel várunk benneteket!

 

Autista Gyermekekért Egyesület

https://agye.hu/