Tisztelt Civil Szervezeti Vezető!

 

A Bács-Kiskun Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ felhívást tesz közzé egy megye civil szervezetii felé a céllal, hogy össze kívánja gyűjteni azokat a kezdeményezéseket, amelyek koronavírus-járvány idején a polgári szervezetek veszélyeztetett célcsoportokat támogatják, vagy a saját közösségük céljainak megvalósítását biztosítani.

Azok a civil szervezetek, akik létrehozásaikről a csatolt űrlapot kitöltve pályázatukat megküldik, elismerés részesülnek. A pályázatokat a Civil Központ gyűjti és bírálja el. A bírálatok alapján a civil szervezetek elismerő oklevelet vehetnek át, az első három civil szervezet ezen felül egyenként 50.000, -Ft értékű ajándékutalványban részesülnek. 

 

A kitöltött pályázati űrlapokat elektronikus és papír alapú formában is vissza lehet küldeni a Bács-Kiskun Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címére. Elektronikusan a  civilbacs@gmail.com  e-mail címre, postai úton pedig: Főnix Kulturális és Ifjúsági Egyesület 6200 Kiskőrös, Klapka Gy. u. 79. címre.

 

A pályázati űrlapok ide kattintva érhető el, tölthető le!

 

A pályázati űrlapok beküldésének határideje: 2021. augusztus 15. vasárnap 23:59 óra-perc

 

A díjátadó ünnepség időpontja 2021. augusztus 31. kedd. Az ünnepség pontos időpontjáról és helyszínről értesítést küldünk a pályázatot bemutató civil szervezeteknek.

 

A Tisztelt Szervezeti Vezetőket, hogy a széles nyilvánosság előtt megbecsülésünk elismerését a díjazási kezdeményezésünk sikerességének lehetőségeivel éljék meg. 

 

A pályázattal kapcsolatosan kérdése lenne kérni, keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségek egyikének:

 

Kiskőrösi iroda:

+36-78 / 415-165

+36-20 / 292-9414

civilbacs@gmail.com

Kecskeméti iroda:

+36-76 / 777-517

civil.kecskemet@gmail.com

 

Tisztelettel:

Bács-Kiskun Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ vezetése és munkatársai