Tisztelt Civil Szervezeti Vezető!

2019. november 5-én kedden egy Ifjúsági egyeztető fórumot tart KECSKEMÉTEN az Egri Norma Alapítvány, aki a Heves Megyei Civil Információs Centrumos feladatokat is ellátja. Kérjük az ifjúsággal foglalkozó civil szervezeteket, hogy lehetőségük szerint vegyenek részt ezen a fórumon.
A fő irányvonal a fiatalok elvándorlásának okainak feltárása, annak megakadályozására kidolgozott módszerek megismerése, valamint információcsere volna. A szervező Alapítvány feladata, fő célkitűzése, hogy az ifjúságpolitika területéről minél több szakembert, azok tapasztalatait összegyűjtsük (határon túlról is) és a külhoni és a hazai akár térségenként eltérő jó gyakorlatokból összehasonlító elemzést, majd kutatást készítsünk.

Az esemény helyszíne: Közösségi tér - Kontaktpont Iroda - 6000 Kecskemét, Horváth Döme krt. 12. 
Az esemény időpontja: 2019. november 5. 11:00 óra - 13:00 között

KÉREM ÖNÖKET, hogy mindenképpen jelezzenek számunkra vissza, hogy hány főre készüljünk: 78/415-165 és 76/777-517 és a civilbacs@gmail.com e-mail címen.

Kérjük segítsék munkánkat, segítsük egymást azzal, hogy megosztják velünk tapasztalataikat, annak kapcsán, hogy milyen lépéseket tudnak tenni az ifjúság helyben tartása érdekében a saját térségükben!