IV. Civil VÉRADÁS
CIVIL ÖSSZEFOGÁS VESZÉLYHELYZET IDEJÉN IS!
A Civil Közösségi Szolgáltató Központok országos hálózata akciót hirdet, amelynek keretében az ország minden megyéjében véradó napokat szerveznek, hogy felhívják a figyelmet a segítségnyújtás fontosságára.
A járvány teremtette új helyzetben kiemelten fontossá vált a véradás folyamatosságának biztosítása.
A kecskeméti véradásra 2021. március 25. 09:00-18:00 óra között kerül sor a Kecskeméti Területi Vérellátó Szolgálat épületében (6000 Kecskemét, Kohári krt. 4.)
A várakozási biztonság érdekében a Vérellátónál lehetőség van időpontfoglalásra is a következő linken: http://www.ovsz.hu/ver/veradasok
Aki egyéb elfoglaltság miatt nem tud részt venni március 25-én, annak lehetősége van március 22-26 között bármelyik napon nyitva tartási időn belül vért adni, de mindenképp jelezzék:
CIVIL VÉRADÁSRA ÉRKEZTEK!!!
A Civil Összefogás jegyében arra kérjük a civil szervezetek vezetőit, képviselőit, hogy tagságuk, ismerőseik, barátaik körében osszák meg ezt az információt, és tegyünk közösen jót a vészhelyzet idején is!
És mit adunk mi cserébe? A Bács-Kiskun megyei Civil Központ
-> Facebook eseményt megosztók körében 3 db vásárlási utalványt sorsolunk ki 5.000 Ft értékben (https://fb.me/e/17JuvdyAt)
Az eseményre kattintva, és az ott található megosztás gombra kattintva érvényes a részvétel.
-> továbbá minden véradó kap tőlünk egy csekély ajándékot, mely arra emlékezteti majd, hogy vészhelyzetben is jó jót tenni
Kérjük a civil szervezeteket, hogy a civil.kecskemet@gmail.com e-mail címre küldjék meg a biztosan vért adók listáját (folyamatosan), hogy zökkenőmentesen tudjunk a Vérellátóval közreműködni!
Közös felelősségünk, hogy az embert próbáló időkben is folyamatosan biztosítani tudjuk a szükséges vérkészítményeket beteg embertársaink számára.
Ezért mindenkit szeretettel várunk, aki:
- 18-65 év között van.
- Testsúlya meghaladja az 50 kg-ot.
- 56 napon belül nem adott vért.
- A véradást megelőzően 1 hónapja nem járt külföldön.
Kevesebb jelenjen meg