Az ÉV CIVIL SZERVEZETE és az ÉV ADOMÁNYOZÓ VÁLLALKOZÓJA DÍJ

 

2022-ben is meghirdetésre kerül a Bács-Kiskun megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa, a Főnix Kulturális és Ifjúsági Egyesület által alapított civil díj.

 

Ebben az évben azokat a civil szervezeteket kívánjuk díjazni, akik a munkájukkal kiemelkednek a helyi közösségük életében. Emelett azt a Bács-Kiskun megyei vállalkozót is díjazni kívánjuk, aki az elmúlt évben támogatta a helyi civil közösségeket tárgyi- vagy pénzügyi adománnyal. Az év adományozó vállalkozója díjra jelölés kizárólag civil szervezettől érkezhet.

 

A díjak átadására 2022. szeptember 17-én kerül sor a Bács-Kiskun megyei Civil Korzó eseményen.

Jelöléseket 2022. szeptember 05-ig várjuk e-mailben vagy személyesen irodáink egyikében.

 

A jelölő adatlapok 2022.augusztus 10-től érhetőek el a Bács-Kiskun megyei Civil Központ irodáiban, honlapján!

 

 

Bács-Kiskun megyei Civil Korzó - avagy 10 éves jubileumát ünnepli a Civil Központ

 

A Főnix Kulturális és Ifjúsági Egyesület, mint Bács-Kiskun megye Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa, tisztelettel meghívja Önt és a civil szervezet tisztségviselőit, tagjait, érdeklődőket a Bács-Kiskun megyei Civil Korzóra.

 

A Civil Korzó első alkalommal kerül megrendezésre, azonban hagyományteremtő jelleggel.

 

A Civil Korzó célja: A megyében működő civil szervezetek partneri kapcsolatainak erősítése kiegészítve határon túli kapcsolatok felvételének lehetőségének biztosításával egy későbbi nemzetközi projekt megvalósítása esetén.

 

A megyei Civil Korzó időpontja: 2022.09.17. 10:00 - 16:00 óráig

 

A helyszíne a megye közepén található, így a teljes megyében működő szervezetek számára megközelíthető az esemény: Soltvadkert, Hősök tere

 

Várjuk azoknak a civil szervezeteknek a jelentkezését, aki vállalja, hogy bemutatkozó standdal kitelepül a szabadtéri megyei eseményen, valamint tevékenységét széles körben szívesen bemutatná.

 

A bemutatkozáshoz szükséges standot, sátrat, padot, asztalt, színpadot, hangosítást és a közös ebédet mi biztosítjuk.

 

A részvétel díjmentes.

 

JELENTKEZÉS!