Városi Civil Alap

 

Értesítjük a civil szervezeteket, hogy megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból „A Városi Civil Alap keretében „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” című alprogram pályázati kiírásai.

A Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében a „civil közösségek tevékenységének támogatása” címmel 2020 júniusában megjelent pályázati felhívás forrást biztosított az 5000 fő vagy ez alatti lélekszámú településeken székhellyel rendelkező egyesületek és alapítványok számára. A pályázat sikere alapján és figyelembe véve a civil szervezetek igényeit, a Kormány újabb támogatási programot indít, ezúttal az 5000 fő lakosságszám feletti településeken működő civil szervezetek számára.

A Városi Civil Alap célja, hogy az 5000 fő feletti településeken székhellyel rendelkező civil szervezetek részére is elérhetővé tegye azon célok támogatását, amelyek a Falusi Civil Alap terhére támogatásban részesülhettek.

A pályázatokat a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszeren keresztül (NIR-ben) lehet benyújtani.

 

A NIR rendszerbe történő regisztrációs elősegítő előadásra itt jelentkezhetnek!

 

A Bács-Kiskun megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkatársai díjmentes tanácsadással várja a civil szervezetek képviselőit, valamint ingyenes, online tájékoztató fórumokat tartanak a témában. Ezekre az előadásokra a piros gombra kattintva tudnak jelentkezni.

JELENTKEZÉS ITT!
 

Falusi Civil Alap online felkészítő

A pályázat megjelenésének apropójából online módon felksézítőket tartunk a sikeres pályázatok elkészítése miatt.

A pályázatok benyújtása a NIR rendszerben történik, 2021.04.07-2021.05.07. között lehetséges. A kiírást itt érhetik el.

A tájékoztatóra a jelentkezés gombra kattintva tud jelentkezni.

JELENTKEZÉS IDE KATTINTVA!
 

   

NIR regisztrációs online felkészítő

A Falusi Civil Alap pályázatait és a Városi Civil Alap pályázatait egyaránt a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszerben (NIR) szükséges benyújtani.

Azoknak kívánunk ezzel az előadással segítséget nyújtani, akik még nem használták, nincs regisztrációjuk ebben a pályázatkezelői rendszerben.

JELENTKEZÉS

Szakdolgozathoz segítség

Tisztelt hölgyem/uram!

Hegedűs András vagyok a Budapesti Gazdasági Egyetem végzős hallgatója. Éppen a szakdolgozatomat írom az önkéntes munkával kapcsolatban. Lényegében azt szeretném bizonyítani, hogy jár valamilyen eredmény hatással a munkaerőpiacon ez a tevékenység.

Rendkívül nagy segítség lenne, ha kitölttethetném a kérdőívem az önök önkénteseivel. Természetesen teljesen anonim az egész és nem vesz sok időt igénybe (maximum 5 perc). Illetve fontosnak tartom kiemelni, hogy csak a szakdolgozatom elkészítéséhez fogom felhasználni a kapott adatokat.

Amennyiben úgy döntenek, hogy segítenek ezen a linken tudják megtenni:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAMAABqYA0NUQzBINzlTUFNGNzk4NVlEVFZFRFVIUVdYOS4u

Közvélemény-kutatás

Kiemelten fontos számunkra, hogy visszajelzést kapjunk a civil szervezetek működési környezetéről, annak befolyásoló tényezőiről, ezért a Századvég Konzorcium és a Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya közvélemény-kutatást végez. 

 

Az alábbi kérdőívvel a civil szervezeteket érintő kihívásokat és a tevékenységük során felmerülő nehézségeket szeretnénk feltérképezni, melynek kitöltésére ezúton szeretnénk tisztelettel megkérni. 

 

Kérjük, hogy a mérés hatékonysága érdekében egy civil szervezet képviseletében csak egyszer töltsék ki a kérdőívet. A kitöltéskor az adatfelvétel anonim módon történik, önkéntes és legfeljebb 10 percet vesz igénybe. Az Ön által megadott adatokat kizárólag statisztika készítésére használjuk, az egyedi információk sehol nem lesznek beazonosíthatók. 
A kérdőív 2021. április 9-ig lesz elérhető. 

 

Köszönjük együttműködését! A kérdőív kitöltésével segíti munkánkat, hogy mi is segíthessünk civil szervezete eredményes működésében!


LINK:

https://szv.frequest.com/squest.php?did=aH9YweLL3prfkM1anwr