Szavazz Te is a neked szimpatikusabb civil szervezet programjára!

A Tesco áruházak újra meghirdették az

„Ön választ, mi segítünk”

pályázatukat.

Minden Tesco áruházban, vásárlás alkalmával a pénztárnál egy zsetont kapunk, amivel, a számunkra szimpatikus szervezet programjára szavazhatunk.

Nekünk csak egy perc, de nekik nagy segítség!

Bemutatjuk a Bács-Kiskun Megye, pályázó szervezeteinek projektjeit.:

  1. Kecskemét:
  • Egészségtudatos Életmód Egyesület

SPORTBEMUTATÓK SZERVEZÉSE FOGYATÉKKAL ÉLŐ GYERMEKEK ÉS FIATALOK SZÁMÁRA

Az általunk szervezett sportbemutatók során szeretnénk lehetővé tenni a fogyatékkal élő helyi gyermekek és fiatalok számára, hogy olyan sportágakat és sporteszközöket próbáljanak ki, amikre korábban nem volt lehetőségük. Szakembereink edzéstervekkel segítik fejlődésüket, paralimpikonok bevonásával, pozitív példákkal lelkesítjük őket, és kedvet csinálunk a képességeiknek megfelelő testedzéshez, megnyitva az utat afelé, hogy átlépjék határaikat, és kimozduljanak magányukból.

 

  • Otthon Segítünk Alapítvány - Kecskeméti Helyi Szolgálat

MESÉS TALÁLKOZÁSOK KECSKEMÉTEN

A vásárlók szavazatainak köszönhetően megrendezhetjük a „Mesés találkozások Kecskeméten” című szabadtéri programsorozatot, amellyel családi és közösségi élményt kínálunk a meseszerető lakosoknak. Emellett önkénteseink továbbképzéséhez kérünk segítséget, hiszen ahhoz, hogy megfelelő módon támogathassák a hozzánk forduló családokat, szakmailag felkészültnek kell lenniük.

 

  • Argos Állatvédelmi Egyesület

LEGYÉL TE A FALKAVEZÉR! - ÁLLATVÉDELMI TÁBOR

Sok esetben a kutya kiválasztásakor már el is dől, hogy gondtalan vagy problémákkal teli évek várnak-e ránk gazdiként. Számtalanszor találkoztunk olyannal, hogy a négylábú családtag rövid időn belül menhelyre került, mert rosszul mérték fel a szükségleteit és a gazdi képességeit is. A problémákat a gyökerüknél kell kezelni, ezért táborokat, iskolai előadásokat szervezünk, hogy a leendő gazdik minél korábban megismerkedjenek az alapokkal.

  1. Baja:

 

  • Gébics Természetvédelmi Egyesület

ESZKÖZBESZERZÉS A BAJAI SZENT RÓKUS KÓRHÁZ GYERMEKOSZTÁLYA SZÁMÁRA

A világjárvány idején kórházunk gyermekosztályára is ráfér a támogatás és a biztatás. Egyikünknek sem közömbös, hogy milyen hatékonysággal tudják ellátni feladatukat a gyermekeink gyógyulásáért szívvel-lélekkel dolgozók. Most ön is segíthet, hogy új eszközökkel járuljunk hozzá fekvőbeteg gyermekeink gyógyulásához. Ami önnek csak egy zseton, az a gyermekosztálynak új infúziós állvány, inhalátor, hidegpárásító, légzésfigyelő, a gyógyulóknak pedig igazi „fellélegzés".

 

  • Bajai Szentistváni Általános Iskola Csávolyi Tagintézménye

MOZOGJ, HOGY ÉLJ! - FITNESZPARK ÉPÍTÉSE A CSÁVOLYI ISKOLA UDVARÁN

Nagyon szeretnénk, ha iskolánk csupasz betonudvarán néhány kültéri kondigép és mászóka szolgálná tanulóink egészséges életmódra nevelését. Az iskola a második otthonunk, érezzük jól magunkat benne! Varázsoljuk át együtt a szürke udvart gyermekeink boldogságára! Mert egészséges gyermekekből lesznek egészséges felnőttek. Kérjük, voksoljanak mellettünk, hogy a falusi iskolába járó gyerekeknek is lehessen menő kondiparkjuk!

 

  • Kicsi Vagyok Én Alapítvány

VÍZ, VÍZ, TISZTA VÍZ - IVÓKÚT TELEPÍTÉSE AZ ÓVODA UDVARÁRA

Szavazzanak ránk, hogy egy ivó kutat helyezhessünk el a borotai óvoda udvarán! Szavazatukkal hozzájárulnak, hogy egy kis gyermekközösség tagjai tiszta, friss vízhez jussanak a nap bármely szakában, amikor megszomjaznak. Az óvodások így higiénikus és környezettudatos (pohár használata nélkül) módon olthatják szomjukat, ami a járványhelyzetben különösen fontos szempont.

 

  1. Kiskőrös:

 

  • Ültess Fát Mozgalom Egyesület

KÜLTÉRI GYEREKJÁTÉKOK A CSALÁDOKÉRT

Az Ültess Fát Mozgalom Egyesület nagy szerepet vállalt a kiskőrösi Tüskös Közösségi Park megújításában. Egyesületünk támogatásával mintegy 100 fa került elültetésre, és közel két, pályányi területen történt füvesítés. A város ezen, sűrűn lakott részén semmilyen kikapcsolódásra vagy közösségi tevékenységre szolgáló terület nincs, ezért a kültéri gyerekjátékok kihelyezése nemcsak a városképet és a település megítélését javítaná, de közösségerősítő szerepet is betöltene.

 

  • Kiskőrös Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület

ÉLETMENTŐ ALPINTECHNIKAI MENTÉSI FELSZERELÉSEK BESZERZÉSE

Az életmentő alpintechnikai felszerelésekkel magas fákról, tetőkről, aknákból és kutakból tudjuk menteni a sérülteket. Jelenleg ilyen felszerelés nincs a tűzoltóautón. A hétköznapok során bármikor bekövetkezhet baleset, ezért fontos, hogy a megfelelő mentési eszközök a lehető legrövidebb időn belül rendelkezésre álljanak. Egy baleset alkalmával a percek is óráknak tűnhetnek, és mielőbb ellátást kell biztosítani a sérülteknek. Ehhez kérjük az önök támogatását.

 

  • WAFT Alapítvány

GLORIOUS DAY - KERESZTÉNY KÖNNYŰZENEI FESZTIVÁL CSENGŐDÖN

Fesztiválunk ingyenes, de gazdag tartalmat hordozó rendezvény, ahol ismert és feltörekvő keresztény zenekarok, előadók próbálják gyógyítani a Covid okozta sebeket, fájdalmakat. A minőségi zenei élményeken túl, keresztény kiadókkal, kiadványokkal és alapítványok képviselőivel is lehet ismerkedni egy hangulatos és látványos helyszínen. A családokat is várjuk, mert izgalmas programokkal készülünk a gyermekeknek is. Kérjük, szavazzon ránk, és támogassa rendezvényünket!

 

  1. Kiskunhalas:

 

  • Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezete

HŐSKÉPZÉS KISKUNHALASON

Vészhelyzetben minden perc számít. Ezért érdemes megtanulni, és gyakorolni a legfontosabb elsősegély nyújtási fogásokat, hogy szükség esetén azonnal legyen segítség a bajban. Tapasztalataink szerint az emberek nem ismerik az elsősegélynyújtás alapjait. Szeretnénk egyre magasabb szinten és egyre jobb eszközökkel, interaktív módon oktatni a lakosságot. A hősképzéshez pedig új eszközökre van szükségünk, hogy tanítványaink megfelelő módon gyakorolhassák az újraélesztést.

 

  • Halasi Box Club

HATÁROKON ÁTÍVELŐ BARÁTSÁGOK! - 20. TESTVÉRVÁROSOK KUPÁJA

A pandémiás helyzetre való tekintettel az országos sportrendezvények elmaradtak, az ökölvívás pedig eleve háttérbe szorult sportág. A huszadik alkalommal megrendezésre kerülő Testvérvárosok Kupáján szeretnénk a nemzetközi sportbaráti kapcsolatokat újból feléleszteni. Szavazatukkal nemcsak egy sportágat, hanem egy közösséget is támogatnak.

 

  1. Kunszentmiklós:

 

  • Szitakötő Közösségi, Kulturális és Művészeti Egyesület

A KÖZÖSS(T)ÉG ÉS A STÉGSZÍNPAD KÖZCÉLÚ PROGRAMJAINAK TÁMOGATÁSA

Már negyedik éve szervezünk Ráckevén a helyi lakosság számára kulturális, művészeti, szociális és iskolai oktatási programokat - teljesen önerőből. Szemléletformáló programjaival egyesületünk továbbra is igyekszik a fiatalokat és a családokat megszólítani. Innovatív, sokszínű eseményeink célja, hogy a kistérséget nemcsak a helyiek, hanem a belföldi turizmus számára is vonzóvá és elismertté tegyék. Legyél te is a közösségünk része, támogasd programjaink létrejöttét!

 

  • Szent Margit Katolikus Általános Iskola

ÚJRA A SZABADBAN - JÁTSZÓTÉR KIALAKÍTÁSA A KUNADACSI ISKOLÁBAN

Több időt a szabadban! A járványhelyzet hívta fel a figyelmünket arra, hogy az alsó tagozatos kisdiákok iskolai szabadidős tevékenységének megteremtésére nem igazán vannak kültéri játékaink, padjaink, amelyeken a nagyobbaktól elkülönítve, kis csoportokban tudnak játszani, pihenni. A projekt keretében egy kisebb játszóteret szeretnénk kialakítani számukra hintával, kosárpalánkkal, focikapuval, mezítlábas parkkal, padokkal. Támogasd gyermekeink szórakozási és pihenési lehetőségét!

 

  • Pusztavacsi Általános Iskola

HOGY SZEBB LEGYEN! - AZ ISKOLA UDVARÁNAK PARKOSÍTÁSA PUSZTAVACSON

Az intézmény megtartó erejének, az egész napos oktatásnak szerves részét kell képeznie a biztonságos, esztétikus környezetnek. Senki sem lehet közömbös aziránt, hogy a gyermeke hol és milyen körülmények között éli mindennapjait. Az iskola udvarának parkosításával - amelyet a közösség bevonásával tervezünk megvalósítani az egész település sokat nyerne. Kérjük, szavazatával támogasson minket!

 

Forrás: https://tesco.hu/kozosseg/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=YCWH_2021&utm_content=ctw&fbclid=IwAR2ocpbKAVXcCQiaWkgZj7G-Vn46vfOJFsy4aNk0IBAz0nbz8fWUf6e3ErE