Új meghívások a Városi Civil Alap alapján

 

Értesítjük a civil szervezeteket, amelyek megjelentetik a  Miniszterelnökség  által biztosított forrásból  „A Városi Civil Alapot a„ civil közösségi tevékenységek és a feltételeknek nyújtott támogatások ”  című alprogram pályázati kiírásai.

 

A Magyar Falu Program Falusi Civil Alap alapján a „civil közösségek tevékenységének támogatása” címmel 2020 júniusában megjelent pályázati felhívás forrást nyújt az 5000 fő vagy az alatti lélekszámú települési székhellyel rendelkező egyesületek és alapítványok számára. A pályázat sikere alapján és figyelembe véve a civil szervezetek igényeit, a Kormány újabb támogatási programját nem, ezúttal az 5000 fő lakosságszám feletti településeken működő civil szervezetek számára.

A Városi Civil Alap célja, hogy az 5000 fő feletti települési székhellyel rendelkező polgári szervezetek számára elérhetővé váljon azon célok támogatása, amelyek a Falusi Civil Alap terhére nyújtott támogatások részesülhettek.

A pályázatok lebonyolításával kapcsolatos feladatokat a  Bethlen Gábor Alapkezelő  Zrt . látja el.

A pályázatokat a  Nemzetpolitikai Informatikai Rendszeren  keresztül (NIR-ben) lehet bemutatni.

A pályázatok bemutatására az alábbi időszakban van lehetőségek:

  1. április 21. 8 óra 00 perc - 2021. május 21. 12 óra 00 perc

Egy pályázó külön egy pályázatot nyújthat be a jelen pályázati kiírás keretében. A pályázó csak egy pályázati kategóriában igényelhet támogatást. Több pályázó nem nyújthat be együttesen pályázatot.

A pályázati kiírások a következő linkeken érhetők el:  www.bgazrt.hu

A pályázat elérhető még a  https://civil.info.hu/  oldalon is.

 

A BGA Zrt. a kiírás vonatkozásában elektronikus és telefonos ügyfélszolgálatot tart fenn, amely elérhető a  +36 1 795 9601  telefonszámon

  • hétfőn, szerdán és pénteken délelőtt 9-től 12 óráig,
  • kedden és csütörtökön 13-tól 16 óráig.

Várjuk kérdését az  vca@bgazrt.hu  e-mail címre.

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK: