Immáron 6. alkalommal fogjuk megrendezni a Civil Véradást 2022. február 21-25 között.

 

Terveink alapján 2 helyszínen szeretnénk megtartani a Civil Véradást Bács-Kiskun megyében:

Kecskeméten és Baján.

Tisztelettel kérjük a civil szervezeteket, hogy akinek lehetősége van aktívan részt venni a véradásokon, azok jöjjenek és vegyenek részt. Aki nem tud részt venni a véradásokon tőlük szeretnénk kérni, hogy segítsenek a toborzásban, hiszen a legtöbb véradót toborzó civil szervet értékes ajándékot kap, vásárlási utalvány formájában!

 

VI. Civil VÉRADÁS
CIVIL ÖSSZEFOGÁS VESZÉLYHELYZET IDEJÉN IS!
A Civil Közösségi Szolgáltató Központok országos hálózata akciót hirdet, amelynek keretében az ország minden megyéjében véradó napokat szerveznek, hogy felhívják a figyelmet a segítségnyújtás fontosságára.
A járvány teremtette új helyzetben kiemelten fontossá vált a véradás folyamatosságának biztosítása.


A kecskeméti véradásra 2022. Február 21. hétfő 9:00 -18:00 óra között Kecskeméten a Területi Vérellátó Központba (6000 Kecskemét, Kohári krt. 4.) várjuk az önkéntes véradókat!

2022. Február 25. péntek 08:00 -14:00 óra között Baján, a Kórház diagnosztikai épület II. emeletén várjuk az önkéntes véradókat!


A várakozási biztonság érdekében a Vérellátónál lehetőség van időpontfoglalásra is a következő linken: http://www.ovsz.hu/ver/veradasok
Aki egyéb elfoglaltság miatt nem tud részt venni február 22-én, annak lehetősége van február 22-25 között bármelyik napon nyitva tartási időn belül vért adni, de mindenképp jelezzék:


CIVIL VÉRADÁSRA ÉRKEZTEK!!!


A Civil Összefogás jegyében arra kérjük a civil szervezetek vezetőit, képviselőit, hogy tagságuk, ismerőseik, barátaik körében osszák meg ezt az információt, és tegyünk közösen jót a vészhelyzet idején is!

És mit adunk mi cserébe? A Bács-Kiskun megyei Civil Központ

  • Facebook eseményt megosztók körében 3 db vásárlási utalványt sorsolunk ki 5.000 Ft értékben Az oldalunkon található bejegyzésre kattintva, és az ott található megosztás gombra kattintva érvényes a részvétel. https://www.facebook.com/civilbacs
  • továbbá minden véradó kap tőlünk egy csekély ajándékot, mely arra emlékezteti majd, hogy vészhelyzetben is jó jót tenni
  • Kérjük a civil szervezeteket, hogy a civil.kecskemet@gmail.com e-mail címre küldjék meg a biztosan vért adók listáját (folyamatosan), hogy zökkenőmentesen tudjunk a Vérellátóval közreműködni, valamint ezzel is tudják jelezni felénk a toborzási sikerességüket!
    A legtöbb véradót toborzó civil szervezet 50.000 Ft értékű MediaMarkt vásárlási utalványt kap, a második legtöbb véradót toborzó civil szervezet 20.000 Ft értékű MediaMarkt vásárlási utalványt kap.


Közös felelősségünk, hogy az embert próbáló időkben is folyamatosan biztosítani tudjuk a szükséges vérkészítményeket beteg embertársaink számára.


Ezért mindenkit szeretettel várunk, aki:
- 18-65 év között van.
- Testsúlya meghaladja az 50 kg-ot.
- 56 napon belül nem adott vért.
- A véradást megelőzően 1 hónapja nem járt külföldön.