"ÉDES VÉRADÁS"
Fogjunk össze egy jó, és hasznos ügyért!
Civil Összefogás
Tisztelt Szegeden és Szeged vonzás körzetében élők, itt lakók, itt tanulók!
A Csongrád-Csanád Megyei Civil Központ az Országos Vérellátó Szolgálattal együttműködésben,
2020. október 08-án, (csütörtökön), 10:00-18:00 a Szegedi Regionális Vérellátó Központban (6722 Szeged, Honvéd tér 4.) véradást szervez.

Amennyiben meg tud jelenni a véradáson kérjük jelezze azt a: civilcsongrad@gmail.com email címen!
A Véradáson való megjelenésről 4 órás (orvosi) "Munkáltatói igazolást" kérhet!
A megszokott Véradást megköszönő ajándékok mellett, ezen a napon, ha a Véradóban közli velünk, hogy a CIVIL VÉRADÁSRA érkezett, annak különböző ajándékokkal kedveskedünk.

A Véradáson megjelenők MINDEKÉPPEN jelezzék, hogy a Civil véradásra érkeztek, mert az ajándékokat csak az arra érkezőknek tudjuk átadni!

A Csongrád-Csanád megyei Civil Központ munkatársai:

  • a három legtöbb véradót delegáló civil szervezetet vásárlási utalvánnyal ajándékozzák meg (20.000 – 15.000 -10.000 Ft értékben);
  • a Facebook eseményt megosztók körében 3 db vásárlási utalványt sorsolunk ki 5.000 Ft értékben https://www.facebook.com/events/340049987116286 ; kommentbe írják oda, hogy "osztva"
  • az a Véradó, aki megosztja a Facebookon Csongrád-Csanád megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ roll-up-jával készült fotóját, 1 db 5.000 Ft értékű utalványt sorsolunk ki
  • az első 20 civil véradásra érkezőnek vásárlási utalványt adunk 1.000 Ft értékben;
  • az első 20 véradásra érkező nagykorú, diákigazolvánnyal rendelkező diáknak szintén 1.000 Ft értékben; vásárlási utalványt adunk
  • minden véradó kap tőlünk egy ajándék csoki csomagot, a Mátrix Közhasznú Alapítvány (www.matrixalapitvany.hu) által működtetett Szeretetcsoki (www.szeretetcsoki.hu) támogatásával.

Kérjük a megjelenő véradókat, hogy a civilcsongrad@gmail.com e-mail címre küldjék meg a biztosan vért adók listáját (folyamatosan), hogy zökkenőmentesen tudjunk a Vérellátóval közreműködni!

A várakozási biztonság érdekében a Vérellátónál lehetőség van időpontfoglalásra is a következő linken: http://www.ovsz.hu/ver/veradasok

A civil véradás résztvevőit a Mátrix Közhasznú Alapítvány ( www.matrixalapitvany.hu ) által működtetett Szeretetcsoki ( www.szeretetcsoki.hu ) csokicsomagokkal támogatja.
Fontos tudni, hogy a véradók és a vért kapó betegek egészségének védelme érdekében az OVSZ megelőző intézkedéseket vezetett be, amelyek garantálják a biztonságos véradást!
Véradó lehet mindenki, aki:
egészségesnek érzi magát, elmúlt 18 éves, de még nincs 65 éves, testsúlya több, mint 50 kg (a tetoválás és a testékszer nem akadály, ha eltelt fél év, mióta elkészültek)
Fontos tudni, hogy a véradók és a vért kapó betegek egészségének védelme érdekében az OVSZ megelőző intézkedéseket vezetett be, amelyek garantálják a biztonságos véradást!
Amit vinni kell a véradáshoz:
1. a személyi igazolvány.
2. lakcímkártya
3. TAJ kártya
Természetesen mi is ott leszünk a véradók között!
Szeretettel várjuk a III. Civil véradáson!
a Csongrád-Csanád megyei Civil Központ munkatársai