Vegyenek részt és regisztráljanak egy rendezvényt!

Önök nonprofit szervezet és programozási rendezvényt szeretnének rendezni a 8 és 24 év közötti fiatalok számára? Netalán már van is  ötletük Meet and Code eseményre? Akkor készen állnak a startra! Csak regisztrálni kell szervezetüket, ha még nem tették meg!

Mindössze csak a közhasznú jogállás megléte, vagy Szja civil 1% gyűjtésére jogosultság szükséges, na meg egy IBAN szám és SWIFT kód, hogy igényelhessék a támogatást.

A rendezvényterv beküldéséhet először regisztrálják a szervezetet, válasszanak felhasználónevet és jelszót. Így bármikor visszatérhetnek és frissíthetik tervüket. A beküldött rendezvényterveket a bírálati kritériumoknak megfelelően ellenőrizzük, és emailben értesítjük a döntésünkről.

Kérjük, vegye figyelembe: A Meet és a 2021 kód regisztrációs ideje szeptember 8-án ér véget.
Kérjük, hogy a projektötletét ezen határidő előtt nyújtsa be.

Ha felkészült, regisztráljon!

A regisztráció és a Meet and Code rendezvényterv benyújtása a következő négy lépést foglalja magába: 

  1. Fiók létrehozása: Kérjük, válassza ki felhasználónevét és jelszavát. Ez lehetővé teszi, hogy később bejelentkezzhessen fiókja kezeléséhez. 

  1. Adja hozzá fiókjához szervezetét: Csak közhasznú jogállással vagy Szja civil 1% gyűjtésére jogosultsággal rendelkező nonprofit szervezetek nyújthatnak be Meet and Code rendezvényterveket. A szervezet jogosultságát a TechSoup helyi partnere – Magyarországon a NIOK Alapítvány CivilTech Programja - hitelesíti. A regisztráció véglegesítéséhez szüksége lesz egy érvényesítési kódra CivilTech fiókjából. 

    • Ha már regisztrált és érvényesített fiókkal rendelkezik a CivilTech Programban, kérjük, jelentkezzen be, és generáljon egy érvényesítési kódot a folytatáshoz. 

    • Ha még nem regisztrált a CivilTech Programban, kérjük, kövesse a regisztrációs folyamatot, és kérje szervezetének hitelesítését, hogy visszatérhesen ide az érvényesítési kóddal és folytathassa a Meet and Code regisztrációt. Felhívjuk figyelmét, hogy a CivilTech regisztrációhoz szüksége lehet szervezete jogosultságának igazolására további dokumentumok beküldésére, és az érvényesítés akár néhány napot is igénybe vehet.  

  1. Véglegesítse szervezeti profilját: Néhány további információt kérünk, többek között a szervezet IBAN-ját és BIC (SWIFT) kódját a támogatás kiutalásához. 

  1. Küldjön be egy vagy több rendezvénytervet: Egy rendezvényötlet benyújtásához kérjük, készítse el az esemény részletes leírását, elérhetőségi adatait és egy fényképet, amely az eseményt reprezentálja.  

Beküldött rendezvényterveiket a pályázati feltételek mentén elbíráljuk, és emailben értesítjük a támogatási döntésről. 

Figyelem: A Meet and Code 2021 keretében csak online rendezvényeket tudunk támogatni.  

Regisztráljon most vagy jelentkezzen be