CIVIL KÖZPONT
FELHÍVÁS
SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ 1 +1 % FELAJÁNLÁSÁNAK NÉPSZERŰSÍTÉSE
GYŰJTŐ KAMPÁNY

Tisztelt Civil Szervezeti Képviselők!

A SZJA 1+1%-ának felajánlására most is, 2022. május 20-áig van lehetőség.
Idén újra szeretnénk, országos és megyei szinten egyaránt arra biztatni a lakosságot, hogy rendelkezzenek a civil szervezetek javára, az SZJA 1+1 % felajánlásával.
Ezért, ebben az évben is a Csongrád-Csanád megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ SZJA 1%-os népszerűsítő kampányt indít.
A kampány országosan és megyei szinten egyaránt zajlik majd.
Kérjük, hogy amennyiben a szervezet szeretné ezt a lehetőséget igény bevenni, a megyei kampányra készítsenek az SZJA 1% adománygyűjtő kisfilmet.

REGISZTRÁCIÓ az SZJA 1% gyűjtő kampányra:
A kisfilmek beküldési határideje, legkésőbb:
2022. április 28.
Természetesen a később érkező kisfilmeket is népszerűsítjük, de azokat külön-külön tudjuk feltölteni az érkezés sorrendjében.

Az elkészült bemutatókisfilmet a Civil Információs Portál (CIP) országos honlapjára, a Civil Központ Youtube oldalára, honlapunkra valamint Facebook oldalunkra is feltöltjük és így népszerűsítjük.

Kérjük, hogy az SZJA 1 % támogatást kérő kisfilm HD minőségű legyen, időtartama 1 percnél rövidebb legyen, tömör információkat tartalmazzon!

FIGYELEM!
Csak azoknak a szervezeteknek a kisfilmjét tudjuk népszerűsíteni, akik szerepelnek a 2022. évben felajánlásra jogosult civil kedvezményezettek között!

Csongrád-Csanád megyére és településekre bontva a regisztráltak listáját itt találja:
Az országos regisztráltak listáját pedig itt:
Kérjük a civil szervezeteket, hogy a kampányfilmük elkészítése során a filmekben megjelenő kép- és hangfelvételek elkészítése, illetve felhasználása során kiemelten ügyeljetek arra, hogy az adatkezelésnek legyen megfelelő jogalapja és célja.

Ezzel összefüggésben felhívjuk a figyelmüket a 2013. évi V. törvény(Ptk.) képmáshoz és a hangfelvételhez való joggal kapcsolatos vonatkozó rendelkezéseire. (Ptk. 2:48. §)

Kérjük, hogy az érintettek hozzájárulásának beszerzésekor ügyeljenek arra, hogy az érintetteteket - kiskorúak esetén a törvényes képviselőiket - részletesen és egyértelműen tájékoztassák az adatkezelés céljáról.

Felhívjuk továbbá a figyelmet arra is, hogy a kép- és hangfelvételek felhasználásakor a szerzői jogi rendelkezéseket is szükséges betartani.
Lehet, hogy egy kép erről: szöveg