Tudom, hogy ez nem egy verseny, de:
BÜSZKÉK LEHETÜNK! Köszönjük a Véradóknak!
A Csongrád-Csanád megyei Civil Központ szervezésében, a III. Civil Véradás eredményei az országos számadatok azt mutatják, hogy mind a véradáson megjelentek, mind pedig a ténylegesen vért adók száma alapján, Csongrád-Csanád megye, a legjobb megyék közé tartozott a Civil Központok által országosan megszervezett III. Civil Véradások közül! ❤
Mindenkinek nagyon köszönöm, aki eljött és azoknak is, akik mellénk álltak támogatásukkal, és segítettek minket ebben:
Természetesen a Szegedi Regionális Vérellátó Központ munkatársainak is köszönöm az odaadó, türelmes munkáját és nem csak a adott napon.
Valamint itt szeretném hálámat kifejezni a DÉLMAGYARORSZÁG napilap nyomtatott és online sajtó, a Rádió 88, a Rádió7, a Szegedma munkatársainak és a Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola igazgatójának, Molnár Zoltánnak, hogy a III. Civil véradás eseményét közhírré tették, ezzel is elősegítve, annak sikerességét!
Végül, de nem utolsó sorban említeném meg a Mátrix Közhasznú Alapítvány (www.matrixalapitvany.hu) által működtetett Szeretetcsoki (www.szeretetcsoki.hu) támogatását, akik édesebbé tették a Véradók számára ezt a napot!