MEGHÍVÓ

„CIVIL INFO – NEA 2019” országos tájékoztató szegedi rendezvényre

A Kurca Vidéke Polgári Egyesület, mint a Csongrád Megyei Civil Információs Centrum címbirtokosa tisztelettel meghívja Önt és a civil szervezetek tisztségviselőit, tagjait, érdeklődőket a „CIVIL INFO – NEA 2019” országos tájékoztató rendezvény Partnerségi Információs Nap előadására, amelyet a Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya munkatársai tartanak.

A rendezvény időpontja: 2018. november 13. (kedd) 13-15 óra

A rendezvény helyszíne: Csongrád Megyei Kormányhivatal (6722 Szeged, Rákóczi tér 1.)

A rendezvény programja:

  1. Dr. Juhász Tünde Kormánymegbízott, valamint Kakas Béla, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnökének megnyitója
  2. Szalay-Bobrovniczky Vince helyettes államtitkár, Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkárság – előadás a civil területet érintő célokról, kihívásokról;
  3. Dr. Kecskés Péter főosztályvezető, Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya – előadás a civil területet érintő jogszabályokról;
  4. Furka Ágnes döntéstámogatási referens, Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya –  tájékoztató a helyi, vagy területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatásáról, valamint a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2019-ben bevezetendő egyéb változásairól (gyakorlati bemutatóval).

 

Kérjük, részvételi szándékát az alábbi e-mail címen jelezze vissza: civilcsongrad@gmail.com Szeretettel várjuk a rendezvényen!

Kurca Vidéke Polgári Egyesület

Csongrád Megyei Civil Információs Centrum címbirtokosa

Cím: 6723 Szeged, Klauzál tér 7.

Telefonszám: + 36 62 258559