VIGYÁZAT!
Figyelemfelhívás!

Reklám tevékenységekkel bővítette ajánlatát, a „Telefonos Cég”, a Budapesten található Civil Marketing Kft.. nevében,

VIGYÁZZANAK, 5 éves szerződést kötnek önökkel, egy telefonbeszélgetés alatt!!!

Most kaptuk a hírt az egyik Egyesülettől, hogy ismét „lecsaptak” egy gyanútlan szervezetre.

Telefonon felhívják az Egyesületek, Alapítványok képviselőit különböző szolgáltatásokat ígérve.

Reklám tevékenységeket youtube megjelenést, adó 1% gyűjtés megkönnyítését stb. és „MÉZESMADZAG” –ként hivatkozva, az Országos Bírósági Hivatal –ra azzal, hogy ellenszolgáltatás fejében az éves beszámolókat ellenőrzik, felülvizsgálják, valamint szükség szerint javítják.

Mivel a számla, amit kiadnak „Tanácsadás reklámtevékenységről” szól, 38.000 Ft összegben, ezzel nem is lehet mit kezdeni.

Természetesen a legkedvezőbb ígéretük, az éves beszámolók ellenőrzése, felülvizsgálata, valamint szükség szerinti javítása NINCS FELTÜNTETVE A SZÁMLÁN, MERT az JOGTALAN LENNE!

Ahogy kihozza a postás és aláírtuk az átvételi elismervényt sikerült egy 5 éves szerződést kötni a Civil Marketing Kft-vel

 „Felhívjuk a civil szervezetek figyelmét,

hogy az OBH sem a Civil Marketing Kft-vel, sem pedig más gazdasági társasággal nem kötött együttműködési megállapodást a beszámolók ellenőrzésére és felülvizsgálatára!

 

Az OBH feladata kizárólag a beszámolók közzététele és nyilvántartása, tartalmában, érdemében nem vizsgálja azokat, valamint a civil szervezetek gazdálkodási tevékenységét sem, ugyanis ilyen vizsgálatokra nincs hatásköre.

Amennyiben a beszámoló benyújtásával, illetve közzétételével kapcsolatban bármilyen kérdés vagy probléma merülne fel, úgy kérjük, hogy keresse az

OBH Országos Nyilvántartási Irodáját a civilinfo@obh.birosag.hu e-mail címen

vagy az alábbi telefonszámokon: 06/1-354-4165, 06/1-354-4115, 06/1-354-4295”