FELHÍVÁS

Tisztelt Civil Szervezeti Képviselők, Érdeklődők!

  1. április 25-én, hétfőn 17 órára a Civil Központ irodájába (Szeged, Klauzál tér 7.) összejövetelt hirdetünk az érdeklődő civil vezetők részére.

Témakör: egyesületek és alapítványok szakmai működése, veszélyhelyzetben.

  A rendezvényen a részvétel ingyenes. de előzetes REGISZTRÁCIÓHOZ kötött!

Civil Vezetők Klubja

 

Fontos célunk a civil közösségi együttműködés fenntartása, a praktikus ismeretátadás. A járványhelyzet miatt online fórumokkal igyekeztünk pótolni a kötetlen személyes találkozásokat, és jellemzően a civil vezetők kapcsolódtak be a másfél órás beszélgetésekbe, sok kérdésnek és véleménynek is időt hagyva. A civil vezetők klubját, jelenléti részvétellel, több járásban is szeretnénk megszervezni, ha lehetővé válik a számunkra. Eddig bátorító visszajelzésekkel gyarapodtunk, és készülünk a személyes találkozásokra, amit tematikus formában, rendszeresen szeretnénk megszervezni megyeszerte.

 

Szükségesnek tartjuk a személyes részvételen alapuló Civil Vezetők Klubjának megszervezését, előre tervezhetően, de nem zárjuk ki a lehetőségét, hogy egy-egy internetes fórumot is megrendezünk.

 

A civil közösségi együttműködést a személyes részvétel mellett is támogatjuk a civil vezetők között, jó példáját is adva a civil összefogásoknak. A civil vezetők közösségi alkalmai hasznos tapasztalatszerzéssel bővítheti a civil vezetők aktuális szerepvállalásait, praktikus tanácsadásokkal együtt. Az együttműködő civil szervezetek, információs irodák, civil házak, szakmai intézmények bevonása további előnyös együttműködéseket jelenthet a későbbiekben, további szolgáltatásaink megismerése, igénylése érdekében. A megszokott rendben valósulhat meg a jelentkezés, űrlapos adatgyűjtéssel, időpontokra megjelölten.

Házigazda: Lukács László szakmai vezető

 
Regisztrációs Űrlap: https://forms.gle/XrcXJ9KgWqAFgUWM9

Figyelem!

A regisztráció sorrendjében tudjuk fogadni Önöket, az Iroda befogadóképessége véges.