📢Figyelem, figyelem❗️
Megnyílt:

A „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2022.” című, NEAO-KP-1-2022 jelű pályázati kiírások vonatkozásában a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszerben (a továbbiakban: NIR) 2023. március 29-én megnyílt❗️

👉A felület megnyitásáról a BGA Zrt. honlapján és a NIR kezdőoldalán is megjelent az alábbi tájékoztatás:
📧Ezzel egy időben a Kedvezményezetteket levélben is értesítették az egyszerűsített NIR felület megnyitásáról.
NEAO-KP-1-2022 jelű támogatások esetében a megvalósítási időszak vége 2023. március 31., a beszámolóinak benyújtási határideje 2023. április 30. napja.
Módosítási kérelem benyújtására a megvalósítási időszak végéig van lehetőség, erre vonatkozóan további információ az alábbi linken érhető el:
A 2022. évi NEA támogatásokra vonatkozó ÁSZF és Elszámolási útmutató is elérhető az alábbi linkeken:
❗️Felhívjuk szíves figyelmét az új, egyszerűsített elszámolási rendszer bevezetésére, amelyről az alábbi linken tájékozódhat:
Az egyszerűsített beszámoló benyújtására a NEAO-KP-1-2022 kategória keretében:
- a NEAr. 14/B. § (1b) bekezdése alapján annak a civil szervezetnek a támogatása esetén van lehetőség, amely nem a Civil tv. 56. § (1) bekezdés b)–g), i) és j) pontjára vonatkozó támogatási igény alapján, hanem a benyújtott támogatási igényében a legfeljebb százötvenezer forint összegű egyszerűsített támogatás iránti igényét jelezve részesült támogatásban.

❗️Figyelem❗️

Azon civil szervezetek, amelyek a Civil tv. 56. § (1) bekezdés b)–g), i) és j) pontjára vonatkozó támogatási igény alapján részesültek támogatásban, nem egyszerűsített, hanem az eddig megszokott módon, az „Útmutató Nemzeti Együttműködési Alap 2022. évi forrásaira benyújtott támogatási igények alapján biztosított költségvetési támogatások beszámolójához” című dokumentum 2.-3. fejezetében meghatározott módon kötelesek továbbra is elszámolni.
További információért keressen bennünket bizalommal:
👉Kérjük, hogy a borítékon feltétlenül tüntesse fel a pályázati azonosítószámot!
👉A beszámolók készítésével kapcsolatban felmerülő kérdésekkel forduljanak hozzánk a
📧 civilcsongrad@gmail.com e-mail címen,
vagy a már ismert telefonszámokon:
☎️Iroda: 62 898 808
📱Molnár Elvira 20 405 6422
📱 Pusztayné Tóth Gabriella 20 285 9355
📱 Varga Márta 20 403 0717
🏣és ügyfél fogadási időben előzetes egyeztetés után,
a Mérey utca 6/ b. szám alatti irodánkban