📎 Fókuszban a NEA pályázati beszámolók és
📇 a NAV ügyfélportál bemutatása – Ez a két fontos téma szerepel a Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ által szervezett online💻 és személyes 👥találkozások lehetőségét egyaránt kínáló előadássorozaton, amely március 21-én kezdődött, és a hét vármegyei járásközpont érintésével április 5-én ér majd véget.
🗣🤝A Praktikus tanácsok civil szervezeteknek című programmal térítésmentesen segítjük a vármegyei önszerveződéseket a működéssel együtt járó adminisztrációban.
👩‍🏫A rendezvények alkalmával a Nemzeti Együttműködési Alap pályázati beszámolóinak éppen időszerű elkészítésével kapcsolatban Molnár Elvira projektvezető ad tájékoztatást az érdeklődőknek,
👨‍🏫a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélportálját pedig Nyilas Gábor főosztályvezető, a NAV Csongrád-Csanád Vármegyei Igazgatóságának szakértője mutatja be.
✅ Szegeden, Szentesen és Csongrádon már jártunk, online előadásunkba pedig nemcsak a vármegyénkből, hanem az ország számos területéről jelentkeztek civil szervezeti vezetők, ügyintézők, könyvelők. 👍
➡️A folytatásban következik Makó és Hódmezővásárhely, felkészül Mórahalom és Kistelek❗️
Aki még ezek után szeretne csatlakozni, ezen a linken megteheti:
🫵 Minden érdeklődőt szeretettel és praktikus tanácsokkal várunk!