Köszönetnyilvánítás!
❤
Szeretném megköszönni a IV. Civil Véradáson megjelenő Véradóknak, hogy önzetlenül segítettek, vérüket adták az arra rászorulókért, a közösségért!
Azoknak is köszönöm, akik megpróbálták, de rajtuk kívülálló okokból nem sikerült ezen a napom vért adniuk, a szándék a fontos!
Köszönöm, a „mintaadóknak” is, akik a közeljövőben válnak véradókká!
Természetesen a Szegedi Regionális Vérellátó Központ munkatársainak is köszönöm az odaadó, türelmes munkáját (minden munkanapjukon IS 😃 .)
Valamint itt szeretném hálámat kifejezni a DÉLMAGYARORSZÁG napilap nyomtatott és online sajtó, a Rádió 88, a Rádió7, a Szegedma munkatársainak és a Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola igazgatójának, Molnár Zoltánnak, hogy a IV. Civil véradás eseményét megosztották, hírt adtak róla, ezzel is elősegítve, annak sikerességét!
Végül, de nem utolsó sorban említeném meg a Mátrix Közhasznú Alapítvány (www.matrixalapitvany.hu) által működtetett Szeretetcsoki (www.szeretetcsoki.hu) támogatását, akik a IV. Civil Véradást sikeresebbé, a Véradók számára pedig, édesebbé tették a csütörtöki napon!
a szervező