III. Civil véradás

 

Szeretném megköszönni a tegnapi napon a Szegedi Regionális Vérellátó Központban megjelenő 54 Véradónak, hogy önzetlenül segítettek és szó szerit vérüket adták a közösségért!

Azoknak is köszönöm, akik megpróbálták, de rajtuk kívülálló okokból nem sikerült ezen a napom vért adniuk, a szándék a fontos!!!

Természetesen a Szegedi Regionális Vérellátó Központ munkatársainak is köszönöm az odaadó, türelmes munkáját és nem csak a mai napon.

Valamint itt szeretném hálámat kifejezni a DÉLMAGYARORSZÁG napilap nyomtatott és online sajtó, a Rádió 88, a Rádió7, a Szegedma munkatársainak és a Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola igazgatójának, Molnár Zoltánnak, hogy a III. Civil véradás eseményét közhírré tették, ezzel is elősegítve, annak sikerességét!

Végül, de nem utolsó sorban említeném meg a Mátrix Közhasznú Alapítvány (www.matrixalapitvany.hu) által működtetett Szeretetcsoki (www.szeretetcsoki.hu) támogatását, akik édesebbé tették a Véradók számára a tegnapi napot!

A legtöbb főt delegáló civil szervezet a Kész-tető Ifjúsági Kulturális Egyesület, a következő az Újszegedi Isten Kezében Alapítvány, a harmadik pedig a szintén dobogós helyezést elért Fénysugár Medicina a Megváltozott Munkaképességűekért Egyesület lett.

Az ajándékutalványokat 20. 000; 15.000 és 10. 000 Ft értékben leghamarabb, 2020. október 15-én (csütörtökön) tudják átvenni, Szegeden a Klauzál tér 7. szám alatti Irodánkban.

Az 5.000 Ft értékű vásárlási utalványt

Halász Évi

Endrész Erzsébet

és Pintér Marcell nyerték.

https://www.promenad.hu/2020/10/06/adj-vert-segits-veradassal/

https://www.delmagyar.hu/kozelet/helyi-kozelet/segito-kart-nyujtottak-6895648/

https://www.delmagyar.hu/kozelet/helyi-kozelet/veruket-adtak-a-betegekert-a-civilek-a-megyeszekhelyen-6893395/