MEGNYÍLT AZ E+ VITAMIN 2021 ELŐREGISZTRÁCIÓJA!


RENDEZVÉNY | IFJÚSÁG

"Október 6-8. között tartjuk projekttervezést támogató online felkészítőnket az Erasmus+ ifjúsági területén pályázni vágyóknak.

Az Erasmus+ ifjúsági területén pályáznál, és már csak egy lökés kell ahhoz, hogy összerakd a projektet?

Mi megadjuk az energiát az E+ Vitaminnal! Vegyél részt a Tempus Közalapítvány háromnapos online felkészítőjén, hogy megszerezhess minden hasznos ismeretet és gyakorlatot a sikeres projekttervezéshez és megvalósításhoz.

SAVE THE DATE: E+ VITAMIN 2021 - FELKÉSZÍTŐ PROJEKTTERVEZÉSHEZ

Megadjuk az energiát a projekttervezéshez! Vegyél részt online felkészítőnkön, hogy a tiéd legyen a legtutibb E+ ifjúsági projekt!

Időpont: 2021.10.06. 2021.10.08.
Helyszín: Online

Az Erasmus+ ifjúsági területén pályáznál, és már csak egy lökés kell, hogy összerakd a legtutibb projektet? Mi megadjuk az energiát az E+ Vitaminnal! Vegyél részt a Tempus Közalapítvány háromnapos online felkészítőjén, hogy megszerezhess minden hasznos ismeretet és gyakorlatot a sikeres projekttervezéshez és megvalósításhoz.

A részletekkel augusztusban jelentkezünk. Ha nem szeretnél lemaradni a lehetőségről, add meg a nevedet és az e-mail címedet, és jelzünk neked, amikor megnyílt az éles regisztrációs felület!

A részletekkel augusztusban jelentkezünk. Ha szeretnél időben hírt kapni a lehetőségről, érdemes előregisztrálnod!

Előregisztrálni ezen a linken tudsz. 

REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben."

https://tka.hu/hir/15660/megnyilt-az-e-vitamin-2021-eloregisztracioja
https://tka.hu/rendezveny/15655/save-the-date-e-vitamin-2021-felkeszito-projekttervezeshez