PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Tisztelt Civil Szervezeti Képviselő!

„Csongrád-Csanád Megye Civil Szervezete”  díj 2022

A Csongrád-Csanád megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ felhívást tesz közzé a megye civil szervezetei felé azzal a céllal, hogy megyei szinten elismerésre kerüljenek az a civil szervezetek akik saját közösségük céljainak megvalósulását biztosítják, segítik, támogatják.

A pályázatokat a Civil Központ gyűjti, és egy többtagú zsűri bírálja el.

A díjazott civil szervezetek elismerő oklevelet, a zsűri által kiválasztott, első három civil szervezet e-mellett még, egy-egy 50.000 Ft értékű ajándékutalványt vehet át.

A kitöltött pályázati űrlapokat elektronikus és papír alapú formában is vissza lehet küldeni a Csongrád-Csanád megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címére.
Elektronikusan a civilcsongrad@gmail.com e-mail címre, postai úton a Tisza-parti Civil Közösségekért Egyesület (a Csongrád-Csanád megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa) 6721 Szeged, Vadász utca 5. 1/2. címre.

 

A PÁLYÁZATI ADATLAPOK ITT ÉRHETŐK EL: 
„Az Év Csongrád-Csanád Megyei Civil Szervezete” díj 2022

 FONTOS!
Az érvényes pályázathoz, a pályázónak a "HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT"-ot (a 3.oldalon) ki kell tölteni és az "ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ"-t (a 6. oldalon) keltezéssel és aláírással kell ellátnia.

A pályázati adatlapok jelen felhívás mellékleteként kiküldésre kerültek (a Civil Központtal kapcsolatban álló) civil szervezeteknek.

 

A pályázati űrlapok beérkezésének határideje:

  1. október 23. vasárnap, 23 óra 59 perc

 

ÉRTÉKELÉS

Az érvényes pályázatokat a Civil Központ által felkért „Civil Érték és Közösség” zsűri formai és tartalmi elemek alapján értékeli és pontozza. A pontszámok alapján – pontegyenlőség esetén érkezési sorrend – döntési listát készít. Minden érvényes és szakmailag elfogadható pályázathoz kapcsolódóan a Zsűri tagjai külön-külön sorrendet készítenek és javasolják, hogy melyik három megyei civil szervezet részesülhet díjazásban. Az összevetések alapján az a 3 megyei civil szervezet részesülhet díjazásban, akiket a zsűri tagjai 1-5 sorrendben kiemelt.

A Zsűri az alábbi döntéseket javasolhatja:

 a.)  a pályázat támogatása, sorrendbe állítva (1-5 között, díjat csak az 1-3 fog kapni!)

 b.) a pályázat elutasítása.

A Civil Központ támogatási döntését követően a Civil Központ haladéktalanul írásban tájékoztatja a pályázót a döntéséről.

 

Az állófogadással egybekötött díjátadó ünnepség időpontja:

  1. november 4.  (PÉNTEK) 15:00 óra

A díjátadó ünnepségre előreláthatólag 2022. november 4-én (pénteken), 15:00 órakor kerül sor a Szent-Györgyi Albert Agórában. Kérjük, a Tisztelt Civil Szervezeti Vezetőket, hogy éljenek ezzel a pályázati lehetőséggel, melyet munkájuk megbecsüléseként, ezzel a díjjal szeretnénk megköszönni. Amennyiben a pályázati felhívással kapcsolatosan kérdése lenne, kérjük, keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségen:

 

 A PÁLYÁZATTAL EGYIDŐBEN:

A Csongrád-Csanád Megyei Civil Központ „Az Év Csongrád-Csanád Megyei Adományozója” díjjal szeretné felhívni a figyelmet a vállalkozások társadalmi felelősségvállalására, példaértékű támogatói tevékenységére.

Az Év Adományozója díj jelölési adatlapja itt érhető el:

"Az Év Csongrád-Csanád Megyei Adományozója" díj 2022



További információ:

+36 (62) 258 559; +36 (20) 285 9355; ; +36 (20) 405 6422

E-mail: civilcsongrad@gmail.com

 

http:/recic.hu/csongrad/hirek


Tisztelettel: a Csongrád-Csanád megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkatársai



Szeged, 2022. október 04.