PÁLYÁZATI INFORMÁCIÓS NAP AZ ERASMUS+ PROGRAM PARTNERSÉGI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK (KA220) PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGÉRŐL A KÖZNEVELÉSI, FELNŐTT TANULÁSI, SZAKKÉPZÉSI, IFJÚSÁGI ÉS FELSŐOKTATÁSI SZEKTORBAN - ONLINE

A rendezvény fő célja a 2021-2027-es programszakasz sajátosságainak bemutatása, ismerkedés az Partnerségi együttműködések (Cooperation partnerships) pályázattípus keretrendszerével, a pályázati felülettel, a pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

Időpont: 2022.01.19. 10:00-13:30
Helyszín: Zoom

A pályázati információs napon való részvételhez ajánlott, hogy a résztvevők ismerjék a 2022-es Erasmus+ útmutató Partnerségi együttműködésekre vonatkozó részeit.

A tervezett programot a későbbiekben itt fogják megtalálni.

A programváltozás jogát a szervezők fenntartják!

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével.

Jelentkezési határidő: 2022. január 18.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.

a linkre kattintva:
https://tka.hu/rendezveny/16030/palyazati-informacios-nap-az-erasmus-program-partnersegi-egyuttmukodesek-ka220-palyazati-lehetosegerol-a-koznevelesi-felnott-tanulasi-szakkepzesi-ifjusagi-es-felsooktatasi-szektorban-online