PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ idén is meghirdeti a Csongrád- Csanád Vármegye Civil Szervezete 2023 díj pályázati felhívását!

A Civil Központ célja, hogy népszerűsítse a vármegyében működő civil szervezetek munkáját és elősegítse a közjó érdekében végzett tevékenységük társadalmi megbecsülését. A díj alapítása a köszönet kifejezését szolgálja a helyi értékteremtő önszervezőknek. Az elismerés hozzájárulhat ahhoz, hogy megújult erővel folytassák tovább pótolhatatlan munkájukat az adott közösségben.

  1. A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSA

A felhívásra jelölni lehet bármely Csongrád-Csanád vármegyében bejegyzett és legalább 5 éve sikeresen működő civil szervezetet, amely tevékenységével fontos társadalmi értékre irányítja rá a figyelmet, példaértékű közösségteremtésével és önzetlenégével kivívta szűkebb vagy tágabb környezete elismerését.

Pályázni a mellékelt adatlapon lehet, a pályázatokat a Civil Központ gyűjti, és egy többtagú, szakmai zsűri bevonásával bírálja el.

A zsűri által kiválasztott első három civil szervezet munkájának elismeréseként ünnepélyes keretek között veheti át a Csongrád-Csanád Vármegye Civil Szervezete 2023. díjat, amelyhez egyenként 50.000 Ft értékű ajándékutalványt is kapnak.

A kitöltött pályázati űrlapokat elektronikus és papír alapú formában is be lehet küldeni:  

  • elektronikusan a civilcsongrad@gmail.com e-mail címre,
  • postai úton a Tisza-parti Civil Közösségekért Egyesület (a Csongrád-Csanád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa) 6721 Szeged, Vadász utca 5. 1/2. címre.

 

A PÁLYÁZATI ADATLAP ITT ÉRHETŐ EL:

"Az Év Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Szervezete" díj 2023.pdf formátumban

 

Pályázati adatlap Civil díj 2023.pdf

 

"Az Év Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Szervezete" díj 2023. dokumentum formátumban

Pályázati adatlap:
Pályázati adatlap Civil díj 2023.pdf
Pályázati adatlap Civil díj 2023.docx

FIGYELEM!

Az érvényes pályázathoz, a pályázónak a "HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT"-ot (a 3.oldalon) ki kell tölteni és az "ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ"-t (a 6. oldalon) keltezéssel és aláírással kell ellátnia.

 

A pályázati űrlapok beérkezésének határideje:

  1. május 15. hétfő, éjfél.

 

  1. AZ ÉRTÉKELÉS

Az Civil Központ által felkért zsűri tagjai minden érvényes és szakmailag elfogadható pályázatot formai és tartalmi elemek alapján értékelnek és pontoznak. A pontszámok alapján a zsűri tagjai külön-külön sorrendet javasolnak a három díjazott megyei civil szervezetre. A zsűri az tagonkénti javaslatok összevetése után az alábbi döntéseket hozza meg:

 a.)  a pályázat támogatása, sorrendbe állítva (1-5 között)

 b.) a pályázat elutasítása.

Díjat csak azok a pályázók fognak kapni, amelyek minden zsűritagnál az első három helyezett között vannak.  

A Civil Központ a zsűri döntését követően haladéktalanul írásban tájékoztatja a pályázókat.

 

  1. A DÍJÁTADÓ ÜNNEPSÉG HELYSZÍNE ÉS IDŐPONTJA:

A díj átadása a Civilek határok nélkül című rendezvény keretében történik majd az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban, 2023. június 2-án, pénteken, 10 órától.

 

Kérjük, aki szeretné a jelöléssel támogatni a vármegye valamely civil szervezetét, éljen ezzel a pályázati lehetőséggel! A pályázati felhívással kapcsolatosan kérdéssel kérjük, keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségen:

Pusztayné Tóth Gabriella        20/285-9355

Irodavezető                                

Varga Márta                              20/403-0717

Társadalmi kapcsolatokért felelős csoportvezető

 

Elektronikusan pedig a civilcsongrad@gmail.com e-mail címen.






AZ AJÁNLÁSI ADATLAP ITT ÉRHETŐ EL:

Ajánlás adatlap adományozóra 2023.docx
Ajánlás adatlap adományozóra 2023.pdf