Szalay-Bobrovniczky Vince civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár videóüzenete: https://youtu.be/goPh6yffo10

"Különösen most, a Karácsony időszakában szeretnénk köszönetet mondani és a hálánkat kifejezni a civil szektorban tevékenykedőknek azért a munkáért, amit a magyar emberek érdekében végeztek."

"Fontos látnunk azt, hogy mennyi ember tevékenykedik annak érdekében, hogy a magyar emberek a járvány időszakában is méltó emberi életet tudjanak élni. A civil szervezetek olyan napi segítséget tudtak nyújtani, ami pótolhatatlan."


Részletek:

Minden érdeklődő a Civil Információs Portálon Szalay-Bobrovniczky Vince civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár, „Karácsonyváró”- Adventi Civil Börze videóüzenetét:  2021. december 31-ig tekintheti meg.

A FATIMA HÁZ ALAPÍTVÁNY Adománygyűtő kisfilmjét itt tudja megtekinteni:

 
 

Részleteket, az adományozás menetéről, a Csongrád-Csanád megyei Civil Központ  Youtube oldalán , a videó alatt a "TÖBB" feliratva kattintva tudhat meg.

A szervezet az alábbi bankszámlaszámon fogadja az adventi adományokat (a banki átutalás során a közleménybe az „Adventi Civil Börze” megjegyzést szükséges beírni)!

Honlapjuk:  http://fatimahaz.hu/

Facebook oldaluk:   https://www.facebook.com/fatimahazalapitvany/

email: fatimahaz.alapitvany@gmail.com

Telefon:+3670 417 4444

Cím: 6723 Szeged, Csaba utca 34.

A Napsugaras Alkotóház udvarán: Adventi Jótékonysági Vásár
Szeretettel várunk Mindenkit: az Alapítvány munkatársai

Ünnepi díszben várjuk Kedves Ügyfeleinket és Parnerszervezetünk Támogatóit!
A Fatima Ház Alapítvány Adománygyűjtő programja keretében, feldíszítette Irodánkat, ahol a Jótékonysági adománygyűjtést támogató téglajegyeket és tombolajegyeket is meg tudják vásárolni Szegeden, a Klauzál tér 7. alatt!

Szeretettel várjuk Önöket!
a Civil Központ munkatársai