TUDNIVALÓK AZ ADVENTI CIVIL BÖRZÉRŐL

Támogassuk az online Civil Börzén résztvevő Alapítványokat!
Már 1-2 ezer forint is sokat jelentene. Sok kicsi sokra megy!
Az adományozás módja:
Bármely magán- és jogi személy adományozhat bármekkora összeget. Az adományozás banki átutalással történik, a közleménybe az „Adventi Civil Börze” (vagy röviden „ACB”) megjegyzést szükséges beírni. Egy adományozó akár több, neki tetsző és a bemutatkozás során számára meggyőző szervezetnek adományozhat. Az adományt fogadó szervezet utaláshoz szükséges adatai a kampányfelületen, illetve a szervezet honlapján találhatóak. Javasoljuk, hogy az ajándéktárgyakkal kapcsolatban az adományozó keresse fel az általa kiválasztott civil szervezetet a megadott elérhetőségen keresztül.
Ha az adományozók igénylik, cserébe (adomány összegtől függően) kézműves ajándékot lehet választani.

Sajnos eddig nem volt túl sikeres az adománygyűjtés, az adományt olyan gyerekek ajándékaira fordítanák, akik még sosem kaptak új játékot vagy új ruhát. 🙁
A Fatima Ház Alapítvány kézzel készített, egyedi, természetbarát (újrahasznosított alapanyagból) termékeik babák, ékszerek, dísztárgyak, táskák stb. a következő napokban készítenek majd, a karácsonyi díszeket.
Az "ÚJ VILÁG Alapítványnak már most is vannak karácsonyi dekorációs, illatos babáik! Egyéb más kézműves termék táska, hátizsák, babatakaró stb. mellett.
Segíts, hogy az ilyen arcok helyett:



... több legyen az ilyen gyermek arc!